Webdesign

Wilt u graag een eigen website hebben maar vind u het lastig om deze zelf te maken? Wilt u graag een webshop en heeft u geen idee waar u moet beginnen? Kom gezellig met ons om de tafel zitten en wij helpen u ermee!

Nadat we u hebben uitgevraagd naar uw precieze wensen maken wij een design op maat. Dit design zullen wij bouwen in uw favoriete content management system zoals WordPress of Joomla!

Wilt u een kleine aanpassing aan uw site zoals een nieuwe plugin of een kleine aanpassing aan het thema van uw site?
Neem contact op bespreek de mogelijkheden!

Let op! Het ontwerpen van de website is altijd in combinatie met hosting. Wilt u enkel de website ontwikkeld hebben neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Portfolio

Leidse Biologen Club

Voor de LBC hebben wij een website gemaakt die leden en geïnteresseerden de mogelijkheid om de meer te leren over de vereniging. Tevens kunnen de georganiseerde activiteiten bekeken worden en zijn de sponsoren te zien op de site. Specifiek voor de LBC hebben we een slider mogelijkheid ingebouwd waarmee ze hun recente activiteiten kunnen showcases. Daarnaast is er een link gelegd met het laatste nieuws van de vereniging. De berichten op Instagram en Facebook komen tevens direct op hun site

Psovk

Voor de PSOVK hebben wij een website gemaakt die leden de mogelijkheid geeft om in te loggen en de inhoud van hun personeelsvereniging te bekijken. Op de site worden berichten geplaatst, foto’s en zit er een mogelijkheid om nieuwsbrieven te versturen naar de leden.

https://leidsebiologenclub.nl/
https://www.psovk.nl/

Meer weten, vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan hieronder contact op!

Contact