Shared Hosting vs Personal Hosting

Hosting kan bij ons op verschillende manieren, de meest gebruikte vorm is shared hosting. Shared hosting houd in dat de server waar u ruimte op huurt, door verschillende gebruikers gebruikt wordt. Dit betekent dat alle gebruikers op deze de zelfde middelen zoals werkgeheugen en CPU tijd gebruiken. Voor merendeel van de websites is dit een prima vorm om de hosting te regelen.

Heeft u een site met veel bezoekers of verleent uw website een dienst die veel data verstrekt, dan is het handig om goed te kijken naar Personal Hosting. Bij personal hosting wordt er een server specifiek voor uw ingericht naar uw wensen en bent u volledig in beheer van die server. Bij personal hosting is SSH toegang tevens mogelijk.

E-mail services

Al onze e-mail services worden verstrekt via Google. De reden hiervoor is dat er op die manier een zeer goed en veilige omgeving wordt gecreëerd voor uw persoonlijke of zakelijke communicatie. Voor het inloggen in uw mail kunt u de Gmail webmail gebruiken of uw e-mailadres toevoegen aan uw eigen mailprogramma als een Google-mailadres. Een e-mailadres via Google houd in dat u een e-mailadres van uw eigen domein naam krijgt zoals bijvoorbeeld: info@domeinnaam.nl. Toegang tot andere Google applicaties via uw nieuw verworven e-mailadres is mogelijk. Zie de prijzen voor meer informatie over de mogelijkheden of neem contact op.

Contact